Jubileumjaar wordt afgesloten met reünie

25-04-2022

ROOSENDAAL - Het jubileumjaar waarin RBC haar 110-jarig bestaan viert, wordt afgesloten met een grootse reünie. Deze zal plaatsvinden in het Atik Stadion op zaterdag 8 oktober vanaf 16:30 uur.

Het jubileumjaar werd geopend met een drukbezochte wedstrijd tegen de laatste tegenstander van voor het faillissement, FC Dordrecht, en de onthulling van de 'Helden van RBC'. In de thuiswedstrijd tegen Cluzona trad RBC aan in het oorspronkelijke blauw/zwarte tenue uit 1912. Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart voor de organisatie van de reünie op 8 oktober.

Voor deze reünie is iedereen die RBC een warm hart toedraagt van harte welkom: zowel de huidige als voormalige leden, -(jeugd)spelers, -trainers, -vrijwilligers, -supporters, -sponsoren en verder iedereen die zich betrokken voelt bij de club. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per persoon; kinderen t/m 12 jaar betalen € 10. Voor dit bedrag kunt u gebruik maken van het buffet en ontvangt u twee consumpties. Het parkeren is gratis. Het bedrag kunt u overmaken naar rekeningnummer NL45RABO0167921959 t.n.v. RBC o.v.v. reünie 2022.

Gedurende de avond is er een optreden van 'Den Teun'. Daarnaast is er een tentoonstelling van materiaal uit ons rijke clubarchief, worden er film- en videobeelden vertoond en zal er een loterij worden gehouden waarbij diverse RBC-prijzen zijn te winnen. Verder is het natuurlijk de bedoeling om samen herinneringen op te halen onder het genot van een hapje en een drankje en te proosten op de toekomst !

Aanmelden kan t/m 1 oktober via reunie@rbcvoetbal.nl

We hopen u 8 oktober te treffen in het Atik Stadion. Tot dan, tot ziens bij RBC !