Medifit Fysiotherapie toegetreden tot RBC Netwerk

07-04-2022

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Medifit Fysiotherapie. Ze zijn sinds dit seizoen al aan RBC verbonden als medisch en fysiek begeleider, maar nu zijn ze ook toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Medifit Fysiotherapie is een grote partij in de regio met 12 vestigingen. Alle specialisaties om de sporter fit te maken zijn aanwezig zoals echografie, dry needling, shockwave en geavanceerde test- en meetapparatuur. Binnen de organisatie is er jarenlange ervaring met het begeleiden van (top)sporters op zowel recreatief als professioneel niveau. De master opgeleide sportfysiotherapeuten hebben daarnaast veel ervaring in de sportwereld omdat ze zelf op niveau sporten of omdat zij teams op niveau hebben begeleid. Naast de voetbalwereld zijn de sportfysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie ook actief in het handbal, hockey, hardlopen, kickboksen en CrossFit.

Mede-eigenaar Frank Timmermans is in de gloriejaren van RBC verbonden geweest als fysiotherapeut van het 1e elftal. Naast (sport)fysiotherapeutische begeleiding kan u bij Medifit Fysiotherapie ook terecht voor sportdiëtetiek en sportperformance training. De sportdiëtiste, Jolieke Warnier, heeft mede door haar werkzaamheden bij FC Utrecht en de KNVB veel ervaring met de begeleiding van voetballers. De coördinatie van de sportperformance trainingen is in handen van mede-eigenaar Remi Sulkers. Remi is al jarenlang performance trainer van onder anderen Rico Verhoeven en verschillende (top)sportteams in de regio: "De komende jaren zal de medische en fysieke begeleiding van RBC verzorgd worden door Medifit Fysiotherapie. Maar het is een praktijk voor iedereen uit de regio die een blessure of een sporthulp vraag heeft. We hebben er zin in en zien mooie dingen gebeuren op sportgebied bij RBC en in Roosendaal!"

Niet alleen bij blessures zal Medifit Fysiotherapie er zijn, maar ook wanneer u beter wilt presteren staan de sportfysiotherapeuten, -diëtist en -performance trainers voor u klaar! Medifit is gevestigd in het Atik Stadion en voor meer informatie of een afspraak klikt u hier.