All Office Van den Corput nieuwe sponsor

02-03-2022

ROOSENDAAL - Wederom is het RBC Netwerk uitgebreid. Deze keer met de onderneming All Office Van den Corput. Welkom bij RBC!

All Office Van den Corput is een meedenkende partner die je ontzorgt op alle vlakken binnen je werkomgeving. Denk hierbij aan turn-key projectinrichting, thuiswerkplekken, print- en documentbeheer oplossingen, automatisering en supplies.
Ze hebben een breed portfolio aan diensten waarbij ze bij elk aspect de specialisme opzoeken.
 
Kaan Kaya, manager printing & document solutions: “Onze passie en werkwijze kenmerken zich door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en door up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Deze eigenschappen hebben ons doen uitgroeien tot een totaalleverancier met verstand van zaken in de kantoorbranche. Wij bieden je alles om van jouw kantoor een passende en inspirerende werkomgeving te maken.
 
Waar we voor staan:
 
Community - een familiebedrijf, zo voelt het bij ons. Gek hé, want van oorsprong is dit helemaal niet het geval en tòch is dat de sfeer. Investeren in al onze medewerkers én klanten staat bij ons centraal. Want familie laat je toch ook niet in de kou staan?

One stop shopping – volledig onze klanten ontzorgen. Met veel enthousiasme pakken wij ieder vraagstuk op. Altijd gaan we oplossingsgericht te werk. Volledig merk- en trajectonafhankelijk, met daarbij de focus op onze vier productgroepen: projectinrichting, ict, documentoplossing en kantoorartikelen. We beschikken over een compleet assortiment en deskundig personeel. Altijd actief! – “wie niet beweegt, komt niks tegen”.

Respect – niemand is bij ons een nummer, iedereen is uniek en voegt al-tijd iets toe aan ons succes. En dat succes hebben we, al jaren. En niet door keiharde commerciële sales. Nee, wij gaan op de koffie, creëren een band met onze klanten. En hier investeren we in.

Personeel – is ons grootste kapitaal. Wij investeren continu in de kennis en ontwikkeling van al onze medewerkers. De focus ligt op iemands levensfase, persoonlijkheid en zijn of haar carrière wensen. Oprechte aandacht voor ons personeel daar staan wij voor. En als ons personeel blij is, zijn onze klanten dat ook

Uitdaging – projecten oppakken van A tot Z. Wij werken dan ook met betrouwbare onderaannemers én al jaren met onze collega’s van Bikkelz. Een organisatie waarbinnen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zich kunnen ontwikkelen van kandidaat/leerling naar professioneel commercieel medewerker binnen-dienst/relatiebeheer of online marketeer.

Trouw – vele klanten komen al jaren bij ons terug en ook is de gemiddelde diensttijd van onze medewerkers maar liefst 12 jaar – iets om trots op te zijn! Authentiek en eerlijk zijn, is hier de basis van. “Zeg de waarheid dan hoef je niks te onthouden.”
 
We zijn dan ook hartstikke trots dat we deel uit mogen maken van het RBC Netwerk. We hopen dat we leuke momenten kunnen meemaken binnen dit netwerk en samen de successen van RBC kunnen vieren."