RBC hervat competitie tegen Madese Boys

01-03-2022

ROOSENDAAL - RBC hervat de competitie na carnaval met een thuiswedstrijd tegen Madese Boys.

Madese Boys vinden we terug op de twaalfde plaats in de rangschikking. De ploeg van trainer Arjan Kwaaitaal verloor de laatste vier wedstrijden. Op 14 november werd de laatste winst geboekt. JEKA werd toen met 1-0 verslagen door een goal van Sven van der Made.

RBC zal zijn zegereeks, na overwinningen op FC Tilburg en Bavel, uiteraard willen voortzetten. De oranjehemden staan nog steeds op de derde plaats, maar verkleinden wel de achterstand op de koplopers. VOAB heeft nu nog zeven punten voorsprong, TSC vijf. Bovendien hebben zij allebei een wedstrijd meer gespeeld.

Trainer-coach Ruud Pennings kan zondag over een vrijwel geheel fitte selectie beschikken. Alleen Gino Pieter is nog niet inzetbaar vanwege een knieblessure.

Vorig seizoen won RBC met 4-0 van Madese Boys. De wedstrijd had de primeur van het spelen zonder publiek vanwege de coronapandemie. De Roosendaalse goals kwamen van de voet van Tayeb Lakbir, Assad el Harti en Lars de Voogd. Richard Ramstijn werkte ongelukkigerwijze de bal in eigen doel en maakte daarmee het kwartet aan tegendoelpunten voor Madese Boys compleet.

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Sourish Ramcharan uit Den Haag. Wedstrijdtickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Atik Stadion bij toegangspoort 1. De prijs bedraagt € 5, voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50. RBC SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang. Parkeren op het terrein rondom het  stadion is gratis.