Randy Elst gaat voor zesde seizoen RBC

24-02-2022

ROOSENDAAL - Randy Elst speelt ook volgend seizoen voor RBC. De 26-jarige spelverdeler gaat dan voor het zesde seizoen het RBC-shirt aantrekken.

Elst speelde het grootste deel van zijn voetbalcarriere bij RBC. Hij doorliep de jeugdopleiding van de D3 tot de B1. Na het faillissement vertrok hij naar Feyenoord en speelde daar vier jaar in de jeugd. Als aanvoerder van O19 kwam de middenvelder echter niet in aanmerking voor een contract en besloot daarom te vertrekken naar NAC Breda. Na een jaar bij de beloften vertrok hij en speelde daarna bij de hoofdklassers Halsteren en DOSKO. In 2017 keerde hij terug bij RBC in de Derde Klasse. "RBC moet gewoon weer hogerop," liet Elst destijds optekenen.

In zijn eerste seizoen sneuvelde hij met RBC in de eerste ronde van de nacompetitie. Ondanks een goal van Elst bleef RBC op 5-5 steken bij Unitas'30 en verloor uiteindelijk na strafschoppen. Ook in zijn tweede seizoen werden de oranjehemden in de eerste ronde van de nacompetitie gestuit. Deze keer door WSC. In zijn derde seizoen promoveerde Elst wel met RBC en komt nu voor het tweede seizoen uit in de Tweede Klasse. Sinds zijn terugkeer scoorde Elst inmiddels 28 goals voor oranje-wit. Dit seizoen was hij twee keer trefzeker in het bekerduel met FC Axel.