Financieringsgilde nieuwe sponsor

06-01-2022

ROOSENDAAL - Ook Financieringsgilde is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Financieringsgilde bestaat uit een samenwerking van franchisenemers met inmiddels zo’n 50 vestigingen door heel Nederland. De adviseurs zijn onafhankelijk en beschikken over het Keurmerk Erkend Financieringsadviseur MKB. Zij adviseren ondernemers en professionele vastgoedbeleggers bij zakelijke financieringen.

Bas Schuitert: “Tot een aantal jaren geleden regelde je een zakelijke financiering meestal bij je eigen bank. Door de digitalisering wordt hier steeds minder advies bij gegeven. Daarnaast nam de keuze door de komst van veel nieuwe aanbieders enorm toe. Hoe maak je dan als ondernemer of vastgoedbelegger de juiste beslissing? Schakel een onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde in! Wij vergelijken voor jou de voorwaarden, zorgen voor de grootste slagingskans, kunnen vaak een leuke korting voor je regelen door onze collectieve inkoop en daarnaast begeleiden we je persoonlijk van aanvraag tot financiering.”
 
“Als je een woning koopt, is het heel gebruikelijk om een onafhankelijke adviseur in te schakelen. En dat terwijl dat eigenlijk een heel transparante markt is waar de tarieven en voorwaarden overal online te vinden zijn”, vervolgt Joey Gosenson. “Zakelijk werkt dat iets anders, een financiering is maatwerk en de rente en voorwaarden worden bepaald aan de hand van de risico-inschatting die de geldverstrekker maakt van jouw bedrijf of vastgoedportefeuille. Juist dan loont het dus enorm om te vergelijken. Het verschil is soms meer dan een procent op jaarbasis. Reken dat maar eens uit over de hele looptijd, de kosten voor een adviseur verdien je dan makkelijk terug!”

Meer weten? Bel of mail gerust!

Bas Schuitert
bschuitert@financieringsgilde.nl
06-30493617

Joey Gosenson
jgosenson@financieringsgilde.nl
06-28733170
 
Financieringsgilde regelt elke MKB financiering.