Nieuwe sponsor voor RBC: BN DeStem

03-01-2022

ROOSENDAAL - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat BN DeStem bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC Netwerk!

BN DeStem weet wat er leeft en speelt in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Ze brengen dagelijks de meest relevante, menselijke en scherpe verhalen uit hun gebied via bndestem.nl, de 24/7 nieuwsapp, de digitale krant en de papieren krant. 

De lezers zijn nauw betrokken bij de regio waarin ze wonen en kunnen zich dankzij BN DeStem dagelijks informeren en verwonderen over hun eigen leefgebied. Daarnaast krijgen ze uiteraard het (inter)nationaal nieuws en brede maatschappelijke ontwikkelingen en achtergronden voorgeschoteld. Met de extra dikke zaterdagkrant en het weekendmagazine Mezza maakt BN DeStem van elk weekend weer een feestje.

Bij DPG Media denken ze mee met hun klanten. Of je als bedrijf nu naamsbekendheid wilt, personeel zoekt of acties naar buiten wilt brengen. Wat je doel ook is, zij denken met je mee en maken een passend plan! Uiteraard doen ze dit niet alleen regionaal, maar ook landelijk! Onder DPG Media valt niet alleen BN DeStem, maar ook bekende titels zoals Nu.nl, AD, VT Wonen, Autoweek etc. Print en online hebben ze in Nederland een bereik van 92% met alle titels. Zo hebben ze altijd een titel die aansluit en kunnen ze doelgroepen gemakkelijk terugvinden binnen het netwerk.

Kim Vermeulen, accountmanager DPG Media Nederland: "Omdat we als BN DeStem, maar ook vanuit DPG Media, de focus willen leggen op ondernemen in de regio vind ik het belangrijk om mee te denken in de belangen van de ondernemer en daarom sluiten wij ons met trots aan bij het RBC netwerk. Heb je een bijzonder verhaal, zoek je personeel of wil je zichtbaar blijven in de regio? Laat het mij weten!"