Nieuwe broek- en mouwsponsor voor RBC

02-07-2021

ROOSENDAAL - Vermetten Accountants & Adviseurs wordt komend seizoen de nieuwe broek- en mouwsponsor van RBC. Morgen in de wedstrijd tegen FC Dordrecht dragen de spelers van RBC de nieuwe tenues voor het eerst.

Het team van Vermetten bestaat uit circa 200 gepassioneerde professionals, werkzaam vanuit acht vestigingen in Midden- en West-Brabant. Zij ondersteunen ondernemers primair op het gebied van accountancy en fiscaliteit, maar zijn daarnaast ook een full service advieskantoor. Sinds begin 2017 is Vermetten Accountants & Adviseurs in Roosendaal gevestigd, ontstaan vanuit de komst van Maurice Bartels en Stefan Vogelaars en de ambitie van John Vermetten om in West-Brabant verder te groeien.. Momenteel vestaat de Roosendaalse vestiging onder aansturing van de partners Maurice Bartels, Stefan Vogelaars en Marcel Hopmans uit ruim 20 personen en bedienen zij voornamelijk klanten in West-Brabant. Naast de diensten op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, loonadministratie en HR-vraagstukken zijn zij tevens gespecialiseerd in begeleiding en advisering van agrarische  ondernemingen.

Wilt u contact met Vermetten Accountants & Adviseurs? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Zij staan u graag te woord en ontvangen u voor een kop koffie en een persoonlijk kennismakingsgesprek. U vindt Vermetten in het voormalige douanekantoor aan de Vughtstraat 30 in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.