RBC Netwerk verwelkomt Anne Celeste Collection / MOSS-design

06-07-2021

ROOSENDAAL - RBC verwelkomt Anne Celeste Collection / MOSS-design als nieuwe sponsor bij het RBC Netwerk.

Anne Celeste Collection is al tientallen jaren actief in de bloemen- en plantenbranche. In 2004 hebben zij een unieke bloemen- en bladgroencollectie geïntroduceerd, welke gekenmerkt word door twee belangrijke punten '100% natuurlijk met 0% onderhoud'. Door een gepatenteerd milieuvriendelijk conserveringsprocedé wordt de houdbaarheid van verse snijbloemen en plantmaterialen van maanden tot een jaar verlengd, zonder enige vorm van onderhoud. Hiermee biedt Anne Celeste Collection een natuurlijk, duurzaam en eco-vriendelijk alternatief. Onze producten zijn geschikt voor een breed scala aan interieur-toepassingen in hotels, Restaurants, kantoren en particuliere woningen.

Groen is niet meer weg te denken uit onze interieurs, de positieve effecten van groen op de werkvloer heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. Zij maken en leveren interieurbeplanting, plantenwanden en moswanden. Mos leent zich uitstekend voor toepassingen in het interieur. Een schilderij aan de muur, een verrijdbare room divider, een enkel paneel of een compleet groene moswand. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast het eye-catching effect van mos, dragen moswanden bovendien bij aan een prettig leef- en werkklimaat. Het grote voordeel van moswanden ten opzichte van gewone beplanting is het onderhoudsvriendelijke karakter van de wanden. Moswanden zijn in principe onderhoudsvrij en hebben een levensduur van vele jaren. Daarnaast kunnen moswanden ook worden geplaatst in ruimtes met weinig of geen daglicht en nemen ze nauwelijks ruimte in. Bovendien hebben de wanden een sterke geluiddempende werking wat een zeer gunstig effect heeft op de akoesstiek in de ruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek http://www.annecelestecollection.com/wp/, bel 0165-314223 of mail sales@annecelestecollection.com.