Speciale aanbieding voor RBC'ers

07-07-2021

ROOSENDAAL - Tijdens de geweldige dag afgelopen zaterdag ontvingen de leden van de Club van 100 een bijzondere attentie. Speciaal voor deze gelegenheid is 'het biertje van RBC' ontwikkeld. Het biertje van RBC is een pakket van 4 speciaal biertjes: twee blond biertjes en twee tripels en is voorzien van het logo van RBC.

Miriam van Benthem, beheerder van het supporterscafé van RBC: "Komend seizoen hopen we alle supporters weer als vanouds te kunnen ontvangen bij de wedstrijden. Met het biertje van RBC kan iedereen thuis alvast in de stemming komen."

Kees van Hassel, voorzitter RBC Netwerk: "Ook onder sponsoren zijn heel veel supporters van RBC die we het sentiment van RBC in huis halen niet willen ontzeggen. Met dit biertje van RBC, verstevigen we de verbinding tussen RBC en haar sponsoren."

Het bierpakket van RBC is tot en met 31 juli te bestellen voor € 17,50 via www.biertjevanjeclub.nl/rbc. Daarna zullen alle bestellingen worden geproduceerd en worden geleverd aan RBC waarna het zal worden verspreid, informatie hierover volgt later.

LET OP: dit is een éénmalige actie, dus grijp nu uw kans en bestel het biertje van RBC voor jezelf of als geschenk voor een ander!