HIT Profit nieuwe sponsor

10-07-2021

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft HIT Profit uit Oisterwijk. Welkom bij RBC!

HIT Profit verzorgt de energiezaken van ondernemers en sportclubs. Niet alleen met slimme energie-inkoop, ook helpen ze ondernemers met het reduceren van het energiegebruik en het voldoen aan wetgeving. Zo helpen ze ook RBC met energie besparen en het verduurzamen van het stadion. Dit heeft RBC een flinke besparing opgeleverd in euro's maar ook in CO2 uitstoot. Dit wil HIT Profit ook graag voor het sponsornetwerk van RBC realiseren.
 
HIT Profit wordt bij RBC vertegenwoordigd door Arthur Bres en Frank van Oers. Frank: “RBC en het stadion vormt het kloppend hart voor de ondernemers uit Roosendaal en omgeving. Door de samenwerking met RBC aan te gaan, kunnen we een belangrijke rol spelen in het verduurzamen van het stadion, de voetbalvereniging en haar zakelijk sponsoren. Laten we samen de uitdaging aangaan om CO2 en euro's te gaan besparen.”
 
Vrijblijvend advies en een kosteloze scan? Graag maken ze onder het genot van een kop koffie kennis. Indien gewenst kunnen ze een kosteloze scan van jouw organisatie maken. Je ziet direct de mogelijkheden en concrete voordelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arthur Bres via 06-42486061 of via arthur@hitprofit.nl.