JamesB10 nieuwe sponsor

14-07-2021

ROOSENDAAL - JamesB10 is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Waarmee JamesB10 u kan helpen!?

James B10 heeft inmiddels een track-record opgebouwd in het samenstellen van diverse kledinglijnen voor bedrijven. Dit doen ze altijd samen met hun klanten, in co-creatie of adviserend. Daarnaast maken ze altijd heldere afspraken over het bestelproces, aflevertijden en kosten. Keep it simple!

JamesB10 staat voor de juiste prijs, voor elk budget. Het grote aanbod aan merken en artikelen zorgt voor lastige keuzes . Zij helpen u met de beste artikelen tegen de scherpste prijs!

James B10 is altijd gericht op een langere termijn samenwerking. Op deze manier kunnen zij een prettig klantencontact opbouwen en service gericht werken. Afspraken nakomen … Daar staan zij voor!

Kennis door ervaring! Niet alleen op het gebied van bedrijfskleding, PBM, werkschoenen etc. maar ook op het gebied van logo bedrukkingen. Zij gebruiken alleen de beste kwaliteit folie en transfers. Daarnaast worden alle kledingstukken die bedrukt worden nog eens extra gecontroleerd op kwaliteit. Uiteraard spelen zij in op de laatste ontwikkelingen in de markt en zetten zij altijd vol in op innovatie en productontwikkeling!

Uitstekende kennis van de markt, gespecialiseerd in kwalitatieve en vernieuwende artikelen, altijd snel geleverd bij u thuis of op de zaak!

Jamie Bierens, eigenaar van James B10: "Ik volgde de ontwikkeling rondom RBC en RBC Netwerk al een tijdje. Na de publiciteit rondom RBC - FC Dordrecht heb ik contact gezocht met Hans van der Ende en de samenwerking rond gemaakt. Leuk om zo RBC te steunen en mijn netwerk te vergroten!"

James B10 is bereiken via http://www.jamesb10.nl/home, 0630028836 of info@jamesB10.nl.