Bestel nu je RBC SeizoenClubCard 2021-2022

18-07-2021

ROOSENDAAL - Oude tijden gaan herleven in Stadion De Luiten. Met 850 toeschouwers en sponsoren tegen FC Dordrecht was de sfeer weer te voelen. Ben jij er dit seizoen ook weer bij? Bestel dan nu je RBC SeizoenClubCard 2021-2022.

RBC is klaar voor de komende strijd in de Tweede Klasse. En daar kunnen we jouw steun goed bij gebruiken. RBC treft onder meer Roosendaal, Cluzona en SC Kruisland, drie krakers van derby's! Maar ook het Oosterhoutse TSC is een tegenstander waarmee de oranjehemden al vaker in de historie de degens mee hebben gekruist.

Trainer-coach Robert Braber heeft honger naar succes: "De selectie is goed genoeg voor de top van de Tweede Klasse. Alles is geregeld om goed voor de dag te komen volgend seizoen. Uiteindelijk zal in de competitie snel blijken wie de grootste concurrenten zijn, maar we moeten vooral naar onszelf kijken en zorgen dat we alle randvoorwaarden goed op orde hebben, waardoor we met een fitte en sterke selectie ver kunnen komen.”

Met de RBC SeizoenClubCard heb je uiteraard gratis toegang tot de thuiswedstrijden van RBC. Maar daarnaast word je tevens lid van de vereniging en verkrijg je toegang tot de algemene ledenvergadering. Dit orgaan benoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid stem je mee over alle tijdens de algemene ledenvergadering te nemen besluiten.

Voor de RBC SeizoenClubCard en het daarbij behorende lidmaatschap betaal je € 60 per seizoen (of € 40 als je 65 jaar of ouder bent). Geef je daarom op als lid van RBC en steun de oranjehemden in de Tweede Klasse. Samen zijn we RBC, samen hogerop!

Dus wil jij een RBC SeizoenClubCard én meebeslissen over jouw club, stuur dan een e-mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je voor- en achternaam, geboorteplaats en -datum, adres, postcode, woonplaats en het nummer van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Je ontvangt daarna een factuur voor betaling van de contributie. De huidige SeizoenClubCardhouders krijgen automatisch een factuur.