Nieuwe sponsor: MediaMakers

21-07-2021

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft MediaMakers van Ben Brans. Welkom bij RBC!

Ben: "Mijn samenwerking met RBC bestaat al sinds de vroege jaren '90, waar Hans van der Ende kort daarvoor de organisatie kwam versterken. Hans, met een media achtergrond, wist mijn hobby Radio StadFM meteen te vinden en op waarde te schatten. Sindsdien zijn we gaan samenwerken. Want wie luisterde er toen niet naar dat populaire radiostation. Met muziek en onderwerpen uit de stad."

Groeien met resultaat
Vanuit zijn professie als ondernemer in strategie en marketing(communicatie) met als doel "Groeien met resultaat!" helpt Ben bedrijven en instellingen met groei, op persoonlijk vlak, het bouwen van teams en de juiste propositie, maar ook optimalisatie van sales en marketing. Succes komt vooral vanuit een goed idee, inzicht, analyse, teamspirit en een professioneel ingerichte organisatie. Daarin mocht hij ondernemers, bestuurders en andere personen coachen, ondersteunen en verder brengen. Steeds met als doel om te groeien, in waarde. Toegevoegde waarde. Containerbegrippen die ze samen invulling geven en niet zoals de gemiddelde consultant een rapport en plan van aanbeveling opleveren, maar bijdragen aan resultaat. Dat kan een efficiënter proces zijn of een cultuurswitch, betere marketing, finetunen van de product-markt-combinatie of het bieden van constructieve feedback. Maar ook service optimalisatie. Met dank aan bedrijven als Coolblue is service, onderdeel van de zogenaamde customer journey, als strategisch bedrijfsonderdeel gestegen op de agenda van organisaties. En ze bedenken niet alleen de servicestrategie om bijvoorbeeld een betere klanttevredenheid te organiseren, dat voeren ze ook uit vanuit hun Klant Contact Center in Roosendaal dat 24/7 beschikbaar is.

In het kort, heeft zijn organisatie drie belangrijke speerpunten: strategie, authentieke marketing en communicatie en service.

Podcast over leiderschap, teamspirit en ontwikkeling
Los van zijn werk heeft Ben nog altijd een passie voor media. Sinds enige tijd maakt hij de podcast "Dit is jouw DAG!" (Spotify, Google podcast, TuneIN en Podbean) met inspirerende gesprekken, de ene keer met een voormalig legergeneraal over leiderschapsontwikkeling, een ondernemer over de betrokkenheid van zijn gezin in het bedrijf en de andere keer met een professor over technologische ontwikkelingen, zoals fotonen en quantum computing. Zijn persoonlijke interesses en netwerk in een podcast.

Help RBC!
"Vanuit diezelfde passie help ik RBC bij de productie van de stadioncommercials die je hoort voor en na de thuiswedstrijd", aldus Ben. "Maar ook de goaltune en de opkomstmuziek mocht ik maken. Pure passie en hopelijk weer met een kleine knipoog naar de periode op De Luiten en later in het nieuwe stadion, waar we in 2004 de CD 'Doelpunt voor RBC' maakten. Ook vanuit een hart voor de club. En ik ben lid van de sponsorclub, net als jij? Hoop je daar een keer te ontmoeten!"

Bezoek MediaMakers op www.benbrans.nl of neem contact op met Ben via (0165) 561122.