Nieuwe sponsor: Heeren Groep

09-08-2021

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Heeren Groep Kraanverhuur en Transport zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC Netwerk!

Heeren Groep en RBC hebben al een lang verleden samen, niet alleen in de vorm van sponsoring maar ook met het uitvoeren van verschillende hijsklussen. In het stadion van RBC hebben ze afgelopen jaar de lichtmasten mogen verwijderen, maar ook in het verleden waren het vervangen van lichtmasten en plaatsen van goals op de trainingslocatie in Rucphen een vaak voorkomende klus.

Heeren Groep is in de regio Roosendaal/ Bergen op Zoom de enige juiste keuze als het gaat om Kraanverhuur en Transport. Hun gekwalificeerde kraanmachinisten en chauffeurs zorgen er iedere dag weer voor dat de gemaakte afspraken veilig en tijdig worden afgehandeld. Mede door het opmaken van een werkopname zijn ze altijd op de hoogte van de situatie op de locatie en denken mee met hun klanten. Hoe ingewikkelder de klus, hoe leuker zij het vinden. Want bijzonder is voor hen heel gewoon.

Kenmerkend voor de kwaliteit van hun dienstverlening is de duurzame relatie die ze opbouwen met zowel klanten als medewerkers. Het personeelsverloop is laag, maar ook klanten kiezen keer op keer voor Heeren wanneer zij een logistieke uitdaging hebben. Niet zo gek, want ze weten dat ze met een keuze voor Heeren een keuze maken voor jarenlange ervaring en vakmanschap tegen een scherpe prijs.

Wilt u meer informatie over Heeren Groep en wat zij voor u kunnen doen? Kijk op www.heerengroep.nl of bel 0165-545910.