Ellen Juwelier B.V. nieuwe sponsor RBC

21-08-2021

ROOSENDAAL - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat Ellen Juwelier B.V. bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC Netwerk!

Ellen Juwelier in de Roselaar is een zelfstandig ondernemer die haar assortiment volledig afstemt op ieders klantbehoeften. Dankzij een gemotiveerd team van 9 dames en niet te vergeten al die trouwe klanten uit Roosendaal en de omliggende dorpen bestaat de winkel volgend jaar 25 jaar. En daar zijn ze heel dankbaar voor!
Daarom geven ze graag iets terug aan lokale initiatieven en verenigingen en was het direct een ja voor de sponsoring van RBC.

Bij sieraden draait het om emotie; vrolijk of verliefd zijn en soms ook verdriet. Zij proberen zeven dagen per week de juiste invulling te geven aan al deze wensen van hun klanten. Met persoonlijke aandacht, een professionele goudsmid, horlogereparateur en mooi ingepakte cadeautjes of cadeaubonnen.

Al vele jaren weten lokale ondernemers, gemeenten en zorginstellingen de weg naar de winkel goed te vinden. Vaak wil men personeel met een jubileum of rond de feestdagen verrassen met een mooi ingepakt cadeau of bon.

'Freedom' het door Ellen persoonlijk ontworpen logo en monument staat voor de vrijheid van ieder mens om vrolijk, neutraal of verdrietig te zijn. Dit alles verbonden door de cirkel van het leven. Corona heeft ons geleerd hoe waardevol vrijheid is voor mensen en lokale ondernemers. Daarom hebben Ellen Arts en Hans van der Ende de plek bij het Freedom monument (locatie Wieler Experience) uitgekozen voor de aftrap van dit goede initiatief. Team Ellen Juwelier wil jullie graag ontmoeten op één van de RBC netwerkborrels of anders in de winkel.

Nieuwsgierig? Bezoek de prachtige winkel (Roselaar 14) in Roosendaal of de site www.ellenjuwelier.nl.