Nieuwe sponsor: Sloop Roosendaal

22-12-2021

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft Sloop Roosendaal. Welkom bij RBC!

Sloop Roosendaal staat voor de soepelste start van het renovatieproject. Ze slopen badkamers, keukens en toiletten in woningen. Zij doen deze sloopwerkzaamheden in de vorm van renovatie- en mutatieprojecten voor woningbouwcorporaties als onderaannemer of direct voor particulieren. Zo nemen zij werk uit handen. Zij bieden een constante kwaliteit richting hun opdrachtgevers. Zij waarderen het werk wat Sloop Roosendaal uit handen neemt. Dit doen zij niet alleen op het gebied van slopen, maar ook door een proactieve manier van signaleren en communiceren.

Voordat Richard Meeuwisse in 2013 Sloop Roosendaal oprichtte, had hij al uitgebreide ervaring in de wereld van de sloop. Hij zag de inefficiëntie in de werkmethodes en communicatie. Vanuit zijn eigen visie startte hij en na acht jaar heeft Sloop Roosendaal vijftien medewerkers in dienst om de groeiende hoeveelheid werkzaamheden te realiseren. Een eigentijdse visie én eigen manier van werken.

Richard Meeuwisse, directeur Sloop Roosendaal: "Onze ambitie, op naar de top!, sluit aan bij die van RBC en daarom steunen wij RBC om samen hogerop te komen. We zijn trots om als platina sponsor onderdeel uit te maken van RBC Netwerk.”

Kees van Hassel, voorzitter RBC Netwerk: "We zijn ontzettend blij met deze nieuwe platina sponsor. De voortvarendheid waarmee Richard handelde kenmerkt hoe hij met zijn klanten omgaat. Daarnaast is het fijn om weer een sponsor erbij te hebben die vroeger ook op de tribune zat bij RBC, welkom thuis!"

Sloop Roosendaal is een snelgroeiende speler in de regio’s Noord-Brabant en Zeeland. Meer weten? Bezoek www.slooproosendaal.nl, mail naar info@slooproosendaal.nl of bel 0165-328819.