RBC blijft aantrekkelijk voor sponsoren

20-12-2021

ROOSENDAAL - RBC blijft interessant voor sponsoring. Bedrijven zien blijkbaar heil in de ambitie van RBC op lange termijn en willen daar graag in mee participeren. Zo ook Wynshop. Het RBC Netwerk verwelkomt Wynshop als nieuwe sponsor.

Wynshop is een hedendaagse wijnspeciaalzaak met wijnen van over de hele wereld. Met een klein maar uitgebreid assortiment, wat zich kenmerkt door de betaalbaarheid. Een goede prijs kwaliteit is belangrijk!

Bij Wynshop vind je wijnen tussen de 6 en 50 euro. Voor ieder wat wils en uit alle windstreken van de wereld. Van een lekkere borrelwijn tot een complexe gastronomische wijn - ze hebben het. Een goed advies is vanzelfsprekend. Vinologen Daan en Ingrid staan dagelijks klaar in de winkel om je te helpen. Ze willen de klant telkens blijven verrassen, er is dus altijd wat nieuws te ontdekken in de winkel.

Online vind je het overgrote deel van het assortiment. Naast wijn hebben ze ook alcoholvrije dranken, gedistilleerd, delicatessen, chocolade, boeken en borrel items. Voor de echte koffie addicts vind je de lekkerste koffie!

Naast de (online) winkel helpen ze gaan ondernemers met hun koffie op de zaak, verzorgen ze de vrijmibo of bedrijfsborrel. En uiteraard maken ze de allerleukste relatiegeschenken. Natuurlijk komen ze het graag bij je bezorgen!

Marjolein Koggel, eigenaar Wynshop: "Ik ben aangesloten bij RBC Netwerk omdat ik geloof in het concept van een businessclub. Er worden regelmatig bijeenkomsten georgansiseerd waar je op een ontspannen manier elkaar kunt leren kennen. We doen dit bijvoorbeeld ook bij Willem II en daar werkt dat supergoed. Ik hoop iedereen snel te kunnen ontmoeten bij een wedstrijd of anders bij de Vrij-Wij-Ko op 18 maart 2022!"

Meer info vind je op de website www.wynshop.nl. Heb je een bijzonder verzoek, laat het hen weten. Neem contact op en ze helpen je graag.