Calculatieburo Fijnaart nieuwe sponsor

13-09-2021

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft Calculatieburo Fijnaart. RBC heet deze onderneming dan ook van harte welkom.

Calculatieburo Fijnaart van Frank Raaijmakers is gespecialiseerd in het calculeren van en het verzorgen van bouwkostenadvies voor allerlei bouwprojecten (o.a. nieuw- en verbouw , renovaties, uitvoeren goot onderhoud en energetisch verbeteren van bestaand vastgoed). Dit doen zij voor bouwbedrijven, aannemers en ontwikkelaars. Diensten die zij aanbieden zijn erop gebaseerd u in elk stadium van het bouwtraject te ondersteunen en te ontzorgen.

En omdat geen enkel bouwproject gelijk is, heeft elk project zijn specifieke aandacht nodig. daar zij samen werken met diverse partijen in de markt en kunnen zij zich daarin onderscheiden. 

Frank Raaijmakers, eigenaar Calculatieburo Fijnaart: "Na het faillissement ben ik RBC altijd blijven volgen en ben onder de indruk van de mensen die zich inspannen om RBC weer op de kaart te zetten en dat gaat nu Hans van der Ende er ook weer bij is zeker lukken. Na een keer wedstrijdsponsor te zijn geweest, nu alweer 11 jaar geleden, is er en vonk overgeslagen, daarom wil ik RBC nu weer steunen naar de weg terug en ik hoop dat in stadion De Luiten de gemoedelijke, gezellige en Bourgondische sfeer ook weer terug gaat keren."