Grote Clubactie

18-09-2021

ROOSENDAAL - Vandaag wordt er een start gemaakt met de Grote Clubactie. RBC neemt ook dit jaar weer deel omdat 80% van de opbrengst ten goede komt aan de vereniging. Geld dat we goed kunnen gebruiken. Doel van de opbrengst dit jaar zal zijn uitdagende materialen zoals, onder andere smartgoals.

De loten kunnen op meerdere manieren verkocht worden. Zoals altijd via het boekje waar mensen hun gegevens kunnen invullen, maar tegenwoordig ook door de QR-code die op het boekje gedrukt staat. Door deze te scannen met de camera van een mobiele telefoon komt de koper op de website clubactie.nl/lot. Daar kunnen zij de gegevens invullen en de loten komen dan automatisch per e-mail bij hem of haar binnen en het bedrag wordt per automatische incasso afgeschreven. De link kan ook gedeeld via social media of WhatsApp om zo het loten verkopen voor iedereen makkelijk te maken. Ook de Belgische spelers kunnen dit jaar op deze manier hun loten verkopen. 

Een lot kost slechts € 3 en levert de club € 2,40 euro op. Met een lot zijn mooie prijzen te winnen, zoals € 100.000, 4 jaar rijden in een Seat mii electric, een keukencheque van Keuken Kampioen ter waarde van € 10.000, cruises, fietsen en nog veel meer kleinere prijzen.

Onze jeugdspelers gaan er vanaf vandaag mee aan de slag en verkopen zoveel mogelijk loten voor RBC, zodat we leuke materialen aan kunnen schaffen. 

Daarnaast zijn er ook Superloten. Deze kosten € 150 en vertegenwoordigen 50 loten. Van de € 150 komt € 120 rechtstreeks ten gunste van RBC. Uit alle verkochte superloten wordt bovendien 1 superlot getrokken. De verkopende vereniging van dit Superlot ontvangt extra € 5000. De superloten zijn ideaal voor bedrijven die een soort sponsoring willen doen.

Om iedereen enthousiast te maken zijn er ook dit jaar weer prijzen te verdienen voor de topverkopers. De speler/speelster die de meeste loten verkoopt krijgt een trainingspak of trainingssetje van Patrick. Het team wat gemiddeld per speler de meeste loten verkoopt wint een teamuitje.