Sakko verlengt hoofdsponsorschap RBC met 5 jaar!

25-09-2021

ROOSENDAAL - Sakko Commercial B.V. heeft volmondig haar vertrouwen in de ambities en plannen van RBC uitgesproken middels het verlengen van het hoofdsponsorschap met maar liefst 5 jaar. Sinds de doorstart van RBC in het amateurvoetbal heeft Sakko RBC als hoofd- en shirtsponsor ondersteund en de komende jaren zal daarmee Sakko Tankstations op het RBC shirt te zien blijven. Beide partijen zijn content om dit nieuws bekend te kunnen maken en kijken uit naar de start van het nieuwe seizoen en het realiseren van deze ambities de komende 5 jaar.

Kees van Hassel, bestuurslid commerciële zaken en voorzitter RBC Netwerk: "Met deze overeenkomst heeft RBC een stabiele basis om de komende jaren verder te bouwen aan onze ambities. We zijn Sakko daar zeer erkentelijk voor. Het is een bevestiging dat we als club en netwerk voor zakelijk West-Brabant op de goede weg zijn."

Stephan Mangnus, algemeen directeur Sakko: "We zijn vanuit Sakko al jaren betrokken bij RBC. De afgelopen maanden is duidelijk te zien dat de club stappen voorwaarts aan het zetten is. Er heerst een positieve energie rond de club en ook de businessclub is weer op niveau. Voor Sakko zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooi seizoen!"

Sakko Tankstations richt zich op de exploitatie van een 35-tal bemande- en onbemande tankstations in Nederland onder de merken Sakko Tankstations, Total Express, BP en BP Express. Sakko Tankstations is onderdeel van de Sakko Groep, een onafhankelijke, private holding met deelnemingen in ondernemingen in de segmenten energie, tijdelijke kantoor- en woonruimte, mobiliteit en certificering. Naast Sakko Tankstations betreffen deze deelnemingen o.a. Sakko Commercial, OBOT, A. van der Hof’s Draad- en Kabelfabriek, Orange Charging, Does Transportkoeling en Orange Cabins & Rental Group. De Sakko Groep heeft zich daarmee afgelopen 100 jaar ontwikkeld van een van de grootste zelfstandige kolenhandelaren in Nederland tot een veelzijdige nationaal en internationaal opererende onderneming met 10 dochterondernemingen en ruim 180 betrokken collega's.

Wilt u contact met Sakko? Neem een kijkje op www.sakkogroep.nl.