Pupil van de Week: Lucas Heshof

25-09-2021

ROOSENDAAL - Na een hele lange periode zonder competitiewedstrijden is het a.s. zondag eindelijk weer zover. RBC mag zich meteen opmaken voor de derby tegen Roosendaal. Het belooft een prachtige wedstrijd te gaan worden waarin Lucas Heshof de eerste Pupil van de Week mag zijn van dit seizoen.

Lucas is 9 jaar, woont in Roosendaal en zit op basisschool De Wingerd in groep 6 bij meneer Bastien. Hij voetbalt sinds dit seizoen bij RBC maar is al op 5-jarige leeftijd begonnen met voetballen bij Roosendaal. Deze wedstrijd heeft voor Lucas dus een dubbele lading. Zijn oude tegen zijn nieuwe club! Lucas vindt Kylian Mbappé de beste voetballer van de wereld maar Frenkie de Jong is zijn grote voorbeeld. Zijn favoriete positie in het veld is op het middenveld, dus Frenkie pas maar op, Lucas komt eraan!

De favoriete clubs van Lucas zijn Feyenoord en Paris Saint-Germain. Het hoogtepunt van zijn carrière is het voetballen van het NK met de JO9-1 van Roosendaal. Naast voetballen speelt Lucas graag buiten. Zijn lievelingseten is een overheerlijk broodje met vissticks.

Lucas gaat zondag de mannen van het 1e naar de overwinning helpen! Veel plezier, Lucas!