Uitbreiding RBC Netwerk met Mastermate

30-09-2021

ROOSENDAAL - RBC is bijzonder verheugd dat Mastermate is toegetreden tot haar sponsorgroep. Welkom bij het RBC Netwerk!

Mastermate is een technische groothandel die bestaat uit vijf intensief samenwerkende familiebedrijven met 41 vestigingen. In 1998 sloeg een aantal familiebedrijven in ijzerwaren, gereedschap en hang- en sluitwerk de handen ineen. Ze gingen verder als één landelijk bedrijf met speciale regionale betrokkenheid. Samen gaan zij voor uw maximale resultaat.

Mastermate Bergen op Zoom is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van vakmensen, bouwbedrijven en bouwende partijen in de regio West-Brabant en Zeeland. U kunt bouwen op hun assortiment, deskundig advies en slimme oplossingen. Samen vinden ze de beste aanpak voor uw bouwproject.

Het team van Mastermate Bergen op Zoom bestaat uit Arno Nieuwstad, Jeroen van de Burgt en Alexander Koolen. Zij denken mee over uw bouwproject en geven advies over de materialen. Ook vertellen ze hoe u de materialen goed verwerkt. Wilt u snel aan de slag? Kom naar de vestiging aan de Witteveenweg 4 in Bergen op Zoom.

In deze vestiging vindt u ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, persoonlijke beschermingsmiddelen en bouwgerelateerde producten. Geen tijd om langs te komen? U kunt uw materialen ook bestellen in de webshop en zij bezorgen uw bestelling waar u wilt.

Wilt u direct contact met de vestiging? Bel 0164 – 74 99 99 of mail bergenopzoom@mastermate.nl.