Weer nieuwe sponsor voor RBC: Ricoh Document Center

02-10-2021

ROOSENDAAL - Wederom een nieuwe sponsor voor RBC. Het betreft Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland uit Breda en Goes. Welkom bij het RBC Netwerk!

Opgericht in 1936, levert Ricoh diensten op het gebied van document management, consultancy, software en hardware aan bedrijven over de hele wereld. Zodat ze sneller, productiever, duurzamer en winstgevender worden. Ze blijven vooruit kijken en passen de dienstverlening aan op nieuwe ontwikkelingen en eisen aan de werkplek van nu. Ze bieden een breed en volledig scala aan end-to-end oplossingen: kantooroplossingen, production printing, IT services, managed document services, communication services, 3D-printen / additive manufacturing, outsourcing services, sustainability management services, application services, workplace services.

Waar u ook werkt, zij beschikken over kennis van uw sector en kunnen zowel wereldwijd als lokaal uw organisatie vooruit helpen. Ze werken met een geïntegreerde methode en werken nauw samen met de klanten om zo hun processen en documentbeheer te verbeteren en te beheren.

Marco de Smit, directeur/ eigenaar: “Met een groot distributiecentrum in de regio is Ricoh voor velen geen onbekende. Als ondernemer ben ik zelf al ruim tien jaar actief met Ricoh in West-Brabant. We doen veel meer dan het leveren van betrouwbare printoplossingen. We gaan met ondernemers graag het gesprek aan hoe we hen kunnen helpen in de overgang van papier naar digitaal. Wij weten uit ervaring dat zo’n verandering niet van vandaag op morgen gerealiseerd is. Het is ons onderscheidend vermogen de klant hier als partner in bij te mogen staan met het complete portfolio aan oplossingen."

"Waarom RBC? ‘Eerst de vent, en dan de tent’; is mijn persoonlijke overtuiging om succesvol zaken te doen. Als er een (goede) persoonlijke relatie is, wordt het makkelijker elkaar de business te gunnen. Het voetbalveld, en dan met name de kantine, is hiertoe een uitstekende gelegenheid. De groeiambitie van RBC sluit ook prima aan bij mijn eigen doelstellingen als ondernemer. Tenslotte is er nog het aanstekelijke enthousiasme en de voortvarendheid van Hans van der Ende in combinatie met het feit dat een aantal van mijn eigen zakelijke relaties ook onderdeel van de club zijn: hier draag ik graag mijn steentje aan bij!”