Pupil van de Week: Melvin Schillemans

08-10-2021

ROOSENDAAL - Aankomende zondag staat de tweede wedstrijd voor RBC op het programma. Helaas hebben we vorige week door een onbespeelbaar veld niet kunnen spelen. Hopelijk zijn de weergoden ons de komende dagen gunstig gestemd en mag Melvin Schillemans RBC zondag in een goed gevuld stadion aan de drie punten gaan helpen. De teams van JO8 t/m JO15 zullen in de rust gepresenteerd worden aan het publiek dus zorg dat je erbij bent, aankomende zondag.

Melvin is 10 jaar oud en zit in groep 7 op de Gummarusschool bij juf Sylvie. Hij voetbalt sinds dit seizoen bij RBC in de JO11. Voordat hij naar RBC kwam heeft Melvin bij Steenbergen gespeeld. Zijn favoriete positie is centraal midden of links achterin. Zijn favoriete spelers zijn Ronald Araújo van Barcelona en Aymeric Laporte van Manchester City. In Nederland is Melvin supporter van Feyenoord en in het buitenland is Atletico Madrid zijn favoriete club. Het hoogtepunt in Melvin zijn carrière tot nu toe is de overstap naar RBC. Hij vindt zijn team heel leuk en ook de vele (oefen)wedstrijden zijn geweldig!

Naast voetballen springt Melvin graag op de trampoline, speelt hij basketbal en vist hij graag. Zijn lievelingseten is spaghetti en pizza.

Melvin, wij wensen jou heel veel plezier aankomende zondag!