Vermetten Accountants en Adviseurs breidt sponsorschap uit

08-10-2021

ROOSENDAAL - Vermetten Accountants en Adviseurs is vanaf dit seizoen broek- en mouwsponsor van het eerste elftal. Vandaag kunnen we met trots aankondigen dat Vermetten zich als diamanten sponsor aan RBC heeft verbonden voor de komende 5 jaar! 

Vermetten volgt de verrichtingen van RBC al jaren met belangstelling en heeft gezien de uitgesproken ambities van RBC om hogerop te komen de sponsorovereenkomst verruimd en voor 5 jaar verlengd.

Vermetten Accountants en Adviseurs is een full service accountants- en advieskantoor met acht vestigingen en circa 225 medewerkers in Midden en West Brabant. Vanuit de vestigingen Roosendaal en Etten-Leur bedienen zij met circa 50 collega’s deze regio.  
 
John Vermetten: "We zijn heel pragmatisch. We zoeken altijd de kortste weg naar resultaat. Geen dikke rapportages maar een concrete oplossing. We noemen dat doeltreffend, deskundig en daadkrachtig en zonder gedoe natuurlijk. En dat wordt ook zo ervaren door onze klanten. Ook al hebben we acht vestigingen, hebben we binnen de organisatie zeer korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen met collega’s met verschillende specialismen. We zien veel overeenkomsten in de organisatie van RBC en onze organisatie: we houden allebei van aanpakken, doorzetten en groeien. Anderzijds willen we als organisatie graag iets terugdoen voor de maatschappij, voor de ondernemers, de verenigingen en de buurt. Vermetten zet zich graag in voor de lokale betrokkenheid."

Bezoek www.vermetten.nl voor meer informatie.