Nieuwe sponsor voor RBC: ADoptimizr

18-10-2021

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is ADoptimizr uit Roosendaal toegetreden tot ons netwerk. Welkom bij het RBC Netwerk!

Nieuwe klanten werven of producten verkopen kan op verschillende manieren online. Voorheen was er alleen maar Google, maar tegenwoordig kan dit ook via social media (Facebook, Instagram etc.) of via marketplaces (Bol.com, Amazon etc.). ADoptimizr is vorig jaar opgericht door Bart van de Casteel en is nu nog een eenmanszaak. Inmiddels heeft hij al ruim 10 jaar online marketing ervaring en is hij gespecialiseerd in Ads van Google, Facebook, Bol.com en Amazon.

Bart van de Casteel: "Momenteel ben ik nog een zzp’er en werk ik vanuit huis voor mijn klanten. Mijn ambitie is om door te groeien naar een full service online marketing bureau en dan natuurlijk met een kantoor in Roosendaal. Veel bedrijven vinden het moeilijk om online marketing toe te passen en vervolgens beginnen zij er daarom niet aan. Tevens verwachten zij dat je duizenden euro’s per maand moet besteden, echter hoeft dat helemaal niet. Daarom help ik graag mkb-bedrijven te laten groeien door middel van het inzetten van onder andere Google Ads. Waarom wij RBC sponsoren? Gewoonweg omdat RBC de club van Roosendaal is en dat ik graag met andere ondernemers in contact sta."

Voor meer informatie over ADoptimizr bezoek je https://www.adoptimizr.nl/.