Jaarlijke Talentendag komt er weer aan

21-10-2021

ROOSENDAAL - Op dinsdag 26 oktober organiseert RBC weer de jaarlijkse Talentendag in het Atik Stadion.

De jeugdopleiding van RBC is na de herstart in 2011 weer flink gegroeid zowel wat het aantal teams betreft als zeker qua het niveau. Tevens is de jeugdopleiding van RBC één van de slechts 10 officiële partners van de Feyenoord Academy. Dor deze samenwerking wil de Rotterdamse topclub Zeeland, West-Brabant en Noord-België in beeld krijgen en houden. Ook weten de scouts van NAC, PSV, Willem II en FC Dordrecht de weg naar het Atik Stadion te vinden.

Doelstelling
De doelstelling van de RBC Voetbal Academie is om de spelers op een zo breed mogelijk vlak dusdanig te ontwikkelen dat ze later aan kunnen sluiten bij een bvo of het eerste elftal van RBC zelf of een andere amateurvereniging. Wij besteden ook veel aandacht aan de ontwikkeling van de spelers op hun scholen via gerichte studiebegeleiding door mensen uit het onderwijs.

Talentvolle spelers
RBC is voortdurend op zoek naar talentvolle spelers die de uitdaging aan willen gaan om te ondervinden hoe ver ze kunnen komen om hun droom te verwezenlijken. Spelers die van zichzelf denken dat ze talent hebben zijn van harte welkom op deze middag.

Uitnodiging
Jongens en meisjes die geboren zijn in 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 of 2015 trainen van 13:30 - 15:00 uur. Uiteraard geldt deze uitnodiging ook voor keepers! Spelers en ouders/verzorgers kunnen zich tussen 12:45 en 13:15 uur melden in Supporterscafé De Luiten in het hoofdgebouw van het Atik Stadion.

Aanmelden
Wil je een training mee maken? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar scouting@rbcvoetbal.nl met je naam, geboortedatum, telefoonnummer en club waar je nu speelt.