Nieuwe sponsor RBC: Wubben Handelsmaatschappij B.V.

17-12-2021

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid. Deze keer is RBC een overeenkomst aangegaan met Wubben Handelsmaatschappij B.V., dé specialist en marktleider in het duurzaam en milieuverantwoord inzamelen en recyclen van afgewerkte olie en andere oliehoudende afvalstromen in Roosendaal. Welkom bij het RBC Netwerk!

Van oorsprong is Wubben een familiebedrijf dat 65 jaar geleden begonnen is in Delft en vervolgens is verhuisd naar Roosendaal.

In 2011 is Wubben overgenomen door een toonaangevende speler op het gebied van up-cycling van afgewerkte olie, Avista Oil AG. Haar zusterbedrijven Avista Oil B.V. in Elst (Gld) alsmede Avista Oil N.V. in Ingelmunster (België) zijn ook onderdeel van de Avista Oil Group.

De gemeente Roosendaal wilde Wubben, samen met een aantal andere bedrijven, graag verhuizen voor het project StadsOevers. De verhuizing heeft heel wat voeten in aarde gehad en is verscheidene malen uitgesteld. In 2013 was het zover en werd de verhuizing een feit. Wubben verhuisde na bijna 3 decennia hemelsbreed nog geen 400 meter, van de Oostelijke Havendijk 13a naar de Tussenriemer 21.

Naast de inzameling van afgewerkte olie kan Wubben u ook ontzorgen op het gebied van de volgende afvalstromen: Inzameling van: olie/ water, olie/water/slib, boor-, snij-, slijp- en walsolie (boorolie), slops, koelvloeistof, remvloeistof, oliefilters, transformatorolie etc.

Voor Marco Adan, directeur van Wubben, is sponsoren van RBC als thuiskomen: "Vroeger ging ik met mijn vader naar De Luiten en mocht daar op zijn schoot de wedstrijden bekijken. Ook in het nieuwe stadion hebben wij stoelen gehad en volgden we RBC op de voet. Als Roosendaals bedrijf vinden we het belangrijk om lokale binding te bevorderen. Daarnaast willen we graag onderdeel zijn van wat er allemaal bij RBC en het Atik Stadion gebeurd. Ik heb dan ook volmondig ja gezegd op voorstel om gouden sponsor te worden toen Kees van Hassel mij dit vroeg."

Wubben staat voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, duurzaamheid en duidelijkheid. Wubben speelt snel en adequaat in op elke situatie en bewijst iedere dag weer dat snelle service mogelijk is.

Meer weten over Wubben? Neem een kijkje op www.wubben.nl of bel met 0165-555888.