Elkor Groep verlengt en upgrade lopende samenwerking

03-11-2021

ROOSENDAAL - Elkor Groep heeft de lopende samenwerking met RBC voor vijf jaar verlengd. De Roosendaalse onderneming is nu ook gouden sponsor geworden. Daar is RBC uitermate content mee.

De kracht van vier divisies onder 1 dak. Elektrotechniek, solar energy, beveiliging en duurzaamheid. Vier divisies met ieder hun eigen expertise. Opgedaan door de vele projecten die ze doen. Van lokaal tot landelijk, van particulier tot zakelijk, van nieuwbouw tot bestaande bouw. Vier divisies onder 1 dak in Roosendaal die samenwerken én maximaal gebruik maken van de kennis binnen iedere divisie. Dát is de kracht van de Elkor Groep.

De Elkor Groep kent een rijke historie. Op 1 januari 1977 is het bedrijf opgericht door W.C. Jongmans en A.J.A. Luijckx als Elkor Brabant. In 1997 zijn de zoons toegetreden tot de directie en in 2000 hebben die de bedrijfsvoering overgenomen. Het bedrijf heeft zich elk jaar stap voor stap weten te ontwikkelen tot wat de Elkor Groep nu is: specialist in 4 verschillende divisies.

De Elkor Groep wil zich steeds verder ontwikkelen als specialist op het gebied van elektrotechniek, zonne-energie, beveiliging en duurzaamheid. Het innovatieve karakter is de drijfveer om te blijven ontwikkelen met het oog op de toekomst. Dat betekent nieuwe technieken. Voldoen aan nieuwe regelgeving. Steeds weer nieuwe oplossingen implementeren. Maar ook scholing en ontwikkeling stimuleren voor de specialisten op elke divisie. Uit innovatie en ontwikkeling haalt de Elkor Groep de kracht voor de toekomst.

Mike Jongmans, mede-eigenaar Elkor Groep: "We verzorgen als partner van het Atik Stadion al de aanleg en het onderhoud van de installaties in het stadion. We waren al sponsor van RBC, maar aangezien de ambitie van de club naadloos aansluit op onze doelstellingen, zagen we nu kans om de samenwerking te versterken. Bijeenkomsten als die van afgelopen zondag tegen Cluzona hebben we enorm gemist."

Kees van Hassel, voorzitter RBC Netwerk: "Met deze nieuwe gouden overeenkomst voor de komende vijf jaar zetten we als club en netwerk weer een volgende stap in onze ambitie. We zijn dan ook supertrots en blij met deze samenwerking."