RBC naar Kruisland

05-11-2021

ROOSENDAAL - RBC hervat de competitie met een uitwedstrijd tegen SC Kruisland.

SC Kruisland is al jaren gestaag bezig aan een opmars. In 2009 promoveerden de oranje-zwarten naar de Vierde Klasse. Die werd in 2013 ingeruild voor de Derde Klasse en in 2016 voor de Tweede Klasse. Al drie keer deden de Kruislanders een poging om via de nacompetitie de Eerste Klasse te bereiken, maar tot op heden nog zonder resultaat. Ook dit seizoen is SC Kruisland weer een kandidaat om een stap hoger te zetten. De ploeg van oud RBC-speler en -jeugdtrainer John Taks staat momenteel op de derde plaats en heeft drie punten minder dan RBC. Tussen beide clubs bevindt zich nog TSC op de ranglijst. Zij spelen thuis tegen Beek Vooruit.

RBC's trainer-coach Robert Braber heeft zondag in ieder geval wat te kiezen. Anwar Tarfit is weliswaar nog niet hersteld van zijn blessure, maar verder is iedereen fit en beschikbaar. 

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Joost Bezemer uit Dordrecht. De aftrap op Sportpark 't Hoogje is om 14:30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5 en is inclusief 1 consumptiemunt.