Nieuwjaarsborrel druk bezocht

04-01-2014

 

Een nieuw jaar is aangebroken, een nieuw jaar met nieuwe kansen en goede voornemens die hopelijk ten uitvoer kunnen worden gebracht in goede en gezonde omstandigheden. Een nieuwjaarsborrel is bij uitstek de plek om die kansen en voornemens met elkaar te bespreken en elkaar de beste wensen toe te dichten.
Op vrijdag 3 januari waren dan ook vele RBC-ers naar het Herstaco Stadion aan de Borchwerf gekomen om de nieuwjaarsborrel bij te wonen. In een gemoedelijke sfeer tussen het bestuur, de leden, spelers, sponsoren en andere genodigden werden kerst, oud & nieuw en allerlei andere, vooral voetbaltechnische zaken met elkaar uitgewisseld. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij afwezigheid van voorzitter Jos Hermsen, die overwintert op Tenerife, hield vice-voorzitter Jos Hack een nieuwjaarstoespraak voor de aanwezigen. Hij blikte hierbij terug op het afgelopen jaar en wat 2014 voor RBC nog zou kunnen brengen. Onderdeel hiervan was ook dat het bestuur het contract met trainer Erwin van der Woerdt met een jaar heeft verlengd. Om de daad dan ook maar gelijk bij het woord te voegen, werd tijdens deze receptie het nieuwe contract met Erwin ondertekend. De vice-voorzitter liet daarbij weten dat er in de tweede seizoenshelft nog alles mogelijk is om het seizoen een mooi slot te kunnen geven.

Hieronder een foto-impressie van de nieuwjaarsreceptie 2014 (klik op de foto voor een groter exemplaar).