RBC Netwerk blijft groeien

03-12-2021

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk blijft maar groeien. Dit keer werd namelijk Euro-Rijn Global Logistics B.V. uit Moerdijk aan de alsmaar groeiende lijst van sponsoren toegevoegd. Welkom bij het RBC Netwerk!

Euro-Rijn Global Logistics is een veelzijdig logistiek dienstverlener die staat voor service en kwaliteit. Met tientallen jaren ervaring is Euro-Rijn Global Logistics uw expert in opslag, verwerking en distributie van metalen, bulk en stukgoederen.

De specialisten van Euro-Rijn Global Logistics weten altijd de beste logistieke oplossing voor u te vinden op het gebied van opslag, overslag, expeditie en distributie en bieden u een concurrerende oplossing die volledig aansluit op uw kernactiviteiten.

Arthur Boer, managing director Euro-Rijn Global Logistics : “Wij zijn erg trots op de samenwerking met RBC. Vooral in de tijd waarin we nu leven zijn sport en gezondheid cruciaal. Als Euro-Rijn Global Logistics hopen wij dat we op deze manier, samen met RBC, een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.”

Meer weten over wat Euro-Rijn Global Logistics voor u kan betekenen? Bezoek www.eurorijn.com.