Spike Europe Technology verlengt overeenkomst

14-12-2021

ROOSENDAAL - Spike Technology Europe heeft haar sponsorovereenkomst met RBC voor drie jaar verlengd.

Guillaume van Genk, directeur Spike Technology Europe: "Het afgelopen jaar zijn wij sponsor geweest van RBC. Gezien de ambitie van RBC en de bijeenkomsten waar we aanwezig zijn geweest, hoefde ik niet lang na te denken om de overeenkomst met nog eens 3 jaar te verlengen."

Spike Technology Europe is dé betrouwbare ICT-partner voor het bedrijfsleven in de Nederland en België. Klantgerichte service, flexibiliteit en innovatie staan bij Spike voorop.

Spike Technology Europe is gespecialiseerd in e-learning oplossingen en implementatie. Spike is distributeur en partner van diverse vooraanstaande e-learning  software oplossingen. Voor zowel je learning management software (LMS) als content creator software kunt je bij Spike terecht. Ze bieden een uitgebreid pallet aan mogelijkheden, voor elk doel. Daarnaast begeleiden ze bij de implementatie om jouw online academy tot een succes te maken. Naast e-learning bieden ze tal van oplossingen om jouw werkomgeving nog praktischer te maken. Of het om managed services, online werkplekken, ICT-beheer, telefonie of de cloud gaat: doordat ze alle expertise in huis hebben, kun je rekenen op 'one stop shopping' voor al uw ICT-vraagstukken. Makkelijk toch?

Slimme ICT oplossing of e-learning nodig? Neem contact op! Bel Spike Technology op 085 - 8884400, mail naar software@spike.nl of bezoek www.spike.nl.