SuijkerBuijk Bedrijfs Onroerend Goed treedt toe tot RBC Netwerk

25-05-2021

 

ROOSENDAAL - Bijzonder blij zijn we met de toezegging van SuijkerBuijk Bedrijfs Onroerend Goed om toe te treden tot het netwerk van RBC. Welkom!

In 1997 is Charles Suijkerbuijk begonnen als woning/bedrijfsmakelaar om daarna de overstap te maken als dé specialist op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Een ervaren bedrijfsmakelaar met hart voor de regio. Inmiddels bestaat het team uit Charles, Bart en Joost Suijkerbuijk. Een waardevolle samenbundeling van ervaringen en knowhow.

De vertrouwde manier van werken blijft natuurlijk bestaan. De expertise en vakkundigheid ook, net als de persoonlijke benadering. Alleen de naam is anders. Na 30 jaar gaan zij verder als SuijkerBuijk Bedrijfs Onroerend Goed. Met net zoveel plezier en daadkracht.

Een slimme kijk op bedrijfshuisvesting. Wat houdt dat in? Een directe maar integere aanpak met de juiste strategie en een dosis gezond verstand. SuijkerBuijk Bedrijfs Onroerend Goed zet zich al jaren in om ondernemers te ondersteunen in de zoektocht naar dé perfecte bedrijfslocatie in West-Brabant. Altijd op de hoogte van de actuele ontwikkeling op het gebied van bedrijfsruimte en altijd bereikbaar. Interesse in een pand? Zij regelen diezelfde dag nog een bezichtiging.

Bezoek www.suijkerbuijk-bog.nl, bel 0165-541219 of mail info@suijkerbuijk-bog.nl.