Anouar El Khassim keert terug naar RBC

22-12-2013

 

Anouar El Khassim, die aan het eind van vorig seizoen van RBC naar DOSKO vertrok, keert weer terug bij RBC.

RBC, door de vele blessures o.a. aanvallend in personele problemen gekomen, wilde de selectie graag versterken en Anouar El Khassim, die nog geen enkele wedstrijd voor DOSKO heeft gespeeld, was op zoek naar een club waar hij weer aan voetballen toekwam. Zodoende kwamen beide partijen onlangs met elkaar in gesprek. Vandaag gaf de aanvaller zijn jawoord. RBC gaat nu de overgang bij de KNVB in gang zetten. De verwachting is dat El Khassim vanaf 1 februari speelgerechtigd zal zijn.

Trainer-coach Erwin van der Woerdt is blij met de komst van El Khassim: "We zijn erg blij met de terugkeer van Anouar. Daardoor krijgen we in ieder geval meer mogelijkheden voorin. De komende weken gaan we gebruiken om Anouar wedstrijdfit te krijgen." Dat proces gaat morgen beginnen. El Khassim speelt dan namelijk mee op het zaalvoetbaltoernooi van RBC.

Anouar El Khassim debuteerde vorig seizoen bij RBC en was afkomstig van MOC '17. In het kampioensjaar kwam hij tot 15 goals, 11 in de competitie en 4 in het bekertoernooi.