Verbouwing supporterscafé vordert gestaag

19-05-2021

 

ROOSENDAAL - De werkzaamheden in het supporterscafé verlopen volgens planning. Het sloopwerk zit erop en zachtjes wordt al aan de opbouw begonnen.

Het leidingwerk is deels al ingefreest en vloertegels zijn gelegd in de nieuwe keuken en achter de bar. Bovendien is alles zo goed als geschuurd en wachten o.a. de krukken op een likje verf. De komende week zal het wandje van de nieuwe keuken geplaatst worden, komt de stucadoor langs en zal er al geverfd worden. Tussen de bedrijven door is ook de electriciën bezig om de bedrading te vervangen en klaar te maken voor de nieuwe indeling, waaronder nieuwe, energiezuinige verlichting. 

Het overgrote deel van de werkzaamheden wordt uitgevoerd door onze fantastische vrijwilligers, maar we zijn ook dankbaar voor de bedrijven die materialen en tijd sponsoren. Sommige zaken kunnen echter niet zonder financiële middelen en daarom zijn we extra blij met leden van de Club van 100. Onwijs bedankt allemaal en we houden jullie komende weken op de hoogte van de vordering.

Lid worden van de Club van 100 kan overigens nog steeds door het invullen van dit formulier.