Verfwebwinkel nieuwe sponsor RBC

14-05-2021

 

ROOSENDAAL - Verfwebwinkel uit Roosendaal gaat de samenwerking aan met RBC. Welkom bij het RBC Netwerk!

Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl, dè online verfwinkel van het internet. Ze zijn voordeliger dan de verfspeciaalzaak bij u in de buurt én kunnen u toch goed adviseren. Bovendien zijn zij altijd bereikbaar voor een vakkundig advies via telefoon, chat of mail. Met de handige links die zij mee kunnen sturen tijdens het chatten heeft u snel gevonden wat u zoekt of voorkomt u een verkeerde aankoop.

Doordat zij alles op voorraad hebben wordt online verf kopen een stuk gemakkelijker omdat je de volgende dag al gelijk kunt gaan schilderen. Of als je het afhaalt kun je dezelfde dag nog aan de slag. Ervaar het gemak van online verf kopen, je zult er snel aan gewend zijn. Zo kun je na je aankoop altijd gemakkelijk je kleurnummers terugvinden, is dat niet handig?

Kristian Naalden, eigenaar van Verfwebwinkel.nl: "De vele nieuwe sponsoren voor RBC trokken mijn aandacht. Ik ben blij dat het netwerk rondom RBC weer in ere wordt hersteld en sluit mij daar ook graag bij aan. En zeg nou zelf, als je een oranje logo hebt kan het natuurlijk ook niet anders dan dat je RBC steunt." 

Verfwebwinkel.nl is gevestigd op het adres Spoorstraat 19 in Roosendaal. Bezoek de website op www.verfwebwinkel.nl of bel 085 48 34 100.

Wil je zelf ook RBC steunen en aan je eigen doelstellingen werken? Stuur een mail naar info@rbcnetwerk.nl of commercie@rbcvoetbal.