Weer nieuwe sponsor voor RBC: Traksi

13-05-2021

 

ROOSENDAAL - Wederom een nieuwe sponsor voor RBC! Het betreft Traksi. Welkom bij het RBC Netwerk!

Traksi is een initiatief van drie bedrijven met een bewezen trackrecord in verzekeringen, riskmanagement en technologieontwikkeling en staat voor eerlijke premies voor professionele taxichauffeurs.

De premies voor het verzekeren van taxi’s rijzen al jaren de pan uit. Dat komt doordat een klein deel van de taxichauffeurs het niet zo nauw neemt met professioneel rijgedrag. De goeden lijden onder de kwaden. Dat vinden ze bij Traksi niet eerlijk. Daarom bieden zij als eerste en enige aanbieder in Nederland de rijgedrag-afhankelijk premie voor je taxiverzekering. Ze belonen het vakmanschap van de professionele taxichauffeur met een lagere premie. Dat is wel zo eerlijk.

Om het rijgedrag te kunnen meten zetten ze slimme technologie en camera’s in. Dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel, bij chauffeur én klant.

Naast taxi’s is Traksi bezig met het opzetten van een oplossing voor bestelbus en koerierdiensten. Traksi verwacht dit concept nog in 2021 te lanceren.

Maurits Basters, mede initiatiefnemer: "De ontwikkelingen bij RBC Netwerk sluiten goed aan bij de lancering van Traksi. Een snel groeiend netwerk in Roosendaal bij een club waar ik vroeger vaak kwam."

Bezoek www.traksi.nl voor meer info!