Uitbreiding sponsorgroep met Craeghs Consultancy

12-05-2021

 

ROOSENDAAL - RBC is bijzonder verheugd dat Craeghs Consultancy uit Rotterdam is toegetreden tot haar sponsorgroep. Welkom bij het RBC Netwerk!

Craeghs Consultancy is een subsidie-adviesbureau gevestigd in Rotterdam. Ze zijn experts in innovatie- en technologiesubsidies voor allerlei bedrijven. De klanten komen uit het hele land en variëren in formaat van MKB tot multinationals. Met een team van 10 experts verzorgen ze het verkrijgen van subsidie voor de kosten van bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies, R&D of commercialisatie. Dit maakt innovatie goedkoper en vermindert de risico’s voor uw onderneming.

Hun passie is het mogelijk maken van innovatie.

De adviseurs hebben ervaring met meer dan 100 lokale, nationale en internationale regelingen. Zo kunnen zij snel de link leggen tussen uw innovatie en passende regelingen. De technische achtergrond van de adviseurs maakt het daarbij mogelijk om met minimale input van uw zijde hoogwaardige aanvragen te schrijven. Met die succesformule weet Craeghs meer dan 90% van de aanvragen succesvol af te ronden. In het algemeen werken zij tevens op no cure – no pay basis. U loopt dus geen risico op hoge kosten!

Voor meer info bezoekt u www.craeghs.nl of belt u met 010 - 243 06 53. Theo Kras en zijn team staan u graag te woord!