Arcus Letselschade verlengt als platina sponsor bij RBC

09-05-2021

ROOSENDAAL - Arcus Letselschade is een advocatenkantoor in Breda. Zij zijn gespecialiseerd in het behartigen van de belangen van slachtoffers met letselschade. Arcus Letselschade staat op de achterzijde van het RBC-shirt en verlengt als platina sponsor.

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval komt er veel op u af. Het is niet altijd even duidelijk of er een aansprakelijke partij is. Daarnaast kunnen er zorgen opkomen over uw letsel en de schade die u daardoor lijdt. Het zijn ingewikkelde vraagstukken waar deskundige hulp van een gespecialiseerde advocaat voor noodzakelijk is.

Arcus biedt slachtoffers van ongevallen deskundige bijstand bij het verkrijgen van een schadevergoeding. Voor slachtoffers zijn de werkzaamheden van de specialisten van Arcus Letselschade vaak gratis, aangezien de kosten worden verhaald op de aansprakelijke verzekeraar. Arcus is gespecialiseerd en beschikt over veel ervaring in de advisering en begeleiding van letselschadeslachtoffers. Dit betekent dat Arcus voor u kan procederen in het geval uw belang dat vergt.

Jorg van de Watering, eigenaar Arcus Letselschade: "RBC timmert hard aan de weg en ik draag daar graag aan bij. Ik hoop dan ook dat komend seizoen eindelijk het nieuwe thuisshirt met onze naam gedragen kan worden."