DPS Company gaat voor goud!

08-05-2021

 

ROOSENDAAL - Een opvallende en onderscheidende promotie van uw bedrijf, product of dienst. Dat werkt! DPS Company in- en outdoor reclame biedt u alle ingrediënten voor een effectieve en heldere communicatie. Zij bieden u een One-stop-shopping concept voor grote en kleine wensen!

DPS Company is al jaren verbonden aan RBC. DPS Company verzorgt de reclamedoeken en de signing in en om het stadion. Nu het RBC Netwerk zo hard aan het groeien is, was dat voor Wesley Koevoet, eigenaar van DPS Company, aanleiding om de lopende zilveren overeenkomst open te breken en om te zetten in een gouden sponsorschap.

Wesley Koevoet: "Ik kom al heel lang bij RBC over de vloer, maar sinds dit jaar zie ik echt iets moois gebeuren. Al die bedrijven die terug naar huis komen zorgen voor een positieve energie en daar wil ik graag bij horen. Samen met Hans van der Ende hebben we daar goede afspraken over gemaakt. Ik kijk ernaar uit om de bijeenkomsten te gaan bezoeken."

DPS Company, uw totaalleverancier van in- en outdoorreclame, is gevestigd op De Meeten 23 en bereikbaar via www.dpscompany.nlinfo@dpscompany.nl of 0165-394550.