Nieuwe sponsor voor RBC: Sterke Zaak

07-05-2021

 

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is Sterke Zaak toegetreden tot onze sponsorgroep.Welkom bij het RBC Netwerk!

Geef een olifant vleugels en alles wordt mogelijk!

Je zoekt een ijzersterk en superslim concept. Voor je branding, je huisstijl, je verpakking, je brochure, je website, je video of je campagne. Vernieuwend en onderscheidend. Iets waarmee je opvalt. Waar je jouw klanten mee verrast. In een perfecte uitvoering. Zo passend dat je er niet lang over na hoeft te denken. Denkkracht en daadkracht: dát zoek je. De kracht van een olifant. Maar dan met vleugels. Dat is Sterke Zaak. En zij vliegen voor jou.

Sterke Zaak is Samen Sterk. Binnen het eigen Sterke Team natuurlijk allereerst. De specialisten houden van samen sparren. Via korte lijntjes. Ze schakelen snel. En springen zo steeds op jouw wensen in. Op elk moment en met passie en gedrevenheid. Maar vooral vanuit betrokkenheid met jou. Want ze willen zich sterk maken voor jóuw succes. Daarom leveren ze de concepten die jouw verhaal vertellen. Waar ze eerst goed naar hebben geluisterd. Want Samen Sterk: dat zijn ze vooral met jou.

Marc Vermeule, eigenaar van Sterke Zaak, komt graag met u in contact: (06) 10 83 21 55, www.sterkezaak.nl of info@sterkezaak.nl.