Frenky’s Chocolate toegetreden tot RBC Netwerk

06-05-2021

 

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Frenky's Chocolate uit Lepelstraat is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom bij het netwerk!

Frenky’s Chocolate is een leverancier van chocolade premium artikelen. Alle producten worden vervaardigd met chocolade van Callebaut België. Callebaut is nog één van de weinige chocolademakers die zelf op zoek gaat naar de allerbeste cacaobonen. Ze worden bovendien door Callebaut zelf geroosterd – volledig in de schil om de meest subtiele aroma’s te bewaren. Daarna worden de bonen fijngemalen tot Callebaut’s geheime en unieke cacaomassa – het hart van elke couverturechocolade. Die zorgt ervoor dat elke chocolade een intensere, diepere en complexere cacaosmaak zal prijsgeven.

Frenk Weber, eigenaar van Frenky's Chocolate: "We leveren aan diverse partijen van bakkerijen en horeca tot winkels en supermarkten. Tevens leveren we aan bedrijven, voor het personeel of relaties, inclusief logo. Ik doe al een aantal jaar een aktie met RBC waar de club zelf ook nog wat aan verdient. Robert Braber ken ik al jaren vanuit Willemstad en beschouw ik als een vriend. Het was dan ook geen moeilijke keuze om toe te treden tot het RBC Netwerk.

Wilt u weten hoe u aan de lekkerste chocolade voor uw personeel of relaties kan komen? Bezoek www.frenkyschocolate.nl, mail naar info@frenkyschocolate.nl of bel 06 54 28 73 43