Nieuwe sponsor voor RBC

05-05-2021

 

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is Vloerverwarming Store uit Oud Gastel toegetreden tot ons netwerk. Welkom bij het RBC Netwerk!

Vloerverwarming Store is dé specialist in vloerverwarmingen. Zij leveren het meest complete assortiment hoogwaardige producten voor elektrische en watergedragen vloerverwarmingssystemen. Ze hebben alle materialen op voorraad, die zorgen voor een snelle en simpele installatie van uw vloerverwarming.

Het maakt niet uit voor welk soort ruimte of voor welke vloerafwerking; vloerverwarming is toepasbaar in zowel bestaande (woon-) situaties als in nieuwbouw-projecten en zelfs in monumentale panden. Daarnaast hebben zij een gespecialiseerd assortiment elektrische verwarming-oplossingen, zoals spiegelverwarming, plafondverwarming en vorstvrijlinten.

De deskundige adviseurs maken voor u een gedetailleerde offerte inclusief prijsopgave, die u per e-mail toegestuurd krijgt.
Wanneer u kiest voor een watergedragen systeem, dan kunnen zij ook geheel gratis een legplan voor u uitwerken.

Wilt u weten welke onderdelen u voor uw project nodig heeft en wat de kosten hiervoor zijn? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor uw watergedragen of elektrische vloerverwarming-systeem via https://www.vloerverwarmingstore.nl/ of bel 085-02 98 898.