Weer nieuwe sponsor voor RBC

01-05-2021

 

ROOSENDAAL - Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is MKB Investeert toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom bij het netwerk!

MKB Investeert is specialist op hun vakgebied en beheersen het spel aan de financieringstafel. De bancaire ervaring binnen MKB en grootbedrijf zorgt voor een betrouwbaar netwerk binnen de financiële sector. De afgelopen jaren groeit het aanbod van gespecialiseerde financiers. Met hen onderhouden ze ook goede contacten en kunnen ze tot verrassende oplossingen komen.

Ze starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken ze uw plannen. Daarna maken ze een quickscan van de haalbaarheid van deze plannen en bekijken ze uw financiële positie. Vervolgens stemmen ze de aanpak af en gaan ze financiers benaderen. Het voorstel wat volgt, geven zij advies over. Na de eventuele transactie houden ze contact om te kijken of plannen volgens verwachting uitkomen.

Bas de Nijs, eigenaar van MKB Investeert kwam vroeger al bij RBC: "Ik ben in mijn jonge jaren menig keer onder het hek op De Luiten gekropen om de wedstrijden van RBC te kijken. Ik vind het dan ook superleuk om nu op deze manier weer bij RBC betrokken te zijn en kijk ernaar uit onderdeel van dit snel groeiende netwerk te zijn."

Wilt u weten wat MKB Investeert voor u kan betekenen? Bezoek www.mkbinvesteert.eu of mail info@mkbinvesteert.eu.