RBC Netwerk blijft groeien

30-04-2021

 

ROOSENDAAL - RBC kan weer een belangrijke sponsor toevoegen aan haar netwerk. We sloten een overeenkomst met Elst Transport. Welkom bij het RBC Netwerk!

In de bouw en industrie heeft men vaak te maken met een enorme verscheidenheid aan materialen, formaten en soorten goederen. Daarnaast heeft men vaak te maken met kwetsbare (mogelijk zelfs op maat gemaakte) goederen. Het is dus van essentieel belang dat deze in perfecte conditie op plaats van bestemming aankomen.

In deze gebieden heeft Elst Transport zich de afgelopen bijna 20 jaar ontwikkeld. Zij weten wat er gevraagd wordt als er voor de bouw en industrie geleverd moet worden. 

Of uw zending nu slechts een doosje bevat, of een verscheidenheid van pallets, lengtes, dozen of zakjes. Zij zorgen er voor dat u alles in 1x ontvangt.

Van Appingedam tot Zoutelande en van Texel tot aan Maastricht. Daarnaast zijn hun chauffeurs kind aan huis op de verschillende bouwplaatsen, industrieterreinen en vliegvelden. Ook als deze nog geen straatnaam of postcode hebben.

Elst Transport, de specialist voor bouw en industrie.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via www.elst.eu, bel 0165-394958 of mail naar info@elst.eu.