RBC versterkt zich met Gerson Pisas

23-04-2021

 

Gerson Pisas schermt namens FC Boshuizen de bal af (Foto: Orange Pictures/Frans de Best)
 

ROOSENDAAL - RBC versterkt zich voor komend seizoen met Gerson Pisas van de Leidse zondag 1e klasser FC Boshuizen.

De op Curacao geboren Pisas speelde in de jeugd bij SVS en SC Feijenoord voordat hij werd gescout door Feyenoord. Vijf seizoenen kwam hij uit in de Feyenoord Academy waarna hij in 2015 de overstap maakte naar de Rotterdamse hoofdklasser Leonidas. Na twee seizoenen vertrok hij naar MOC'17 dat destijds nog in de Tweede Klasse speelde. Na een jaartje in Bergen op Zoom ging hij naar zijn huidige club waar hij inmiddels drie seizoenen speelt. 

Robert Braber is tevreden met de komst van de 24-jarige Rotterdammer: "Gerson is een technisch vaardige aanvaller die afgelopen jaren de beste speler was bij FC Boshuizen in de Eerste Klasse. Hij heeft zijn opleiding genoten bij Feyenoord en zal ons met zijn creativiteit en rendement een enorme impuls geven."

Pisas, die Randy Elst en Giovanni Moerland nog kent van zijn tijd bij Feyenoord en MOC'17, komt graag naar Roosendaal: "Er liggen goede plannen bij RBC en ik vind het mooi dat de club daarvoor van mij gebruik wil maken. Ik ben klaar om volgend seizoen te knallen en veel goals te maken. RBC moet weer op de kaart."