Scoofie Elektrische Fietsen & Scooters breidt sponsorschap uit

11-04-2021

 

ROOSENDAAL - Scoofie Elektrische Fietsen en Scooters voorzag vorig seizoen de gehele technische staf van het 1e elftal van nieuwe kleding. De Kalsdonkse onderneming is nu ook zilveren sponsor geworden. Daar is RBC uitermate content mee.

Scoofie, gelegen aan de Gastelseweg 147 in Roosendaal, biedt het grootste assortiment elektrische fietsen en scooters uit de regio aan. In de ruim opgezette showroom kunt u de diverse types elektrische fietsen bewonderen. Daarnaast heeft Scoofie het gehele gamma Cortina stadsfietsen. Op het Scoofie parkeerterrein bieden zij, buiten de 50 gratis parkeerplaatsen, ruimte om in alle rust een testrit te maken op deze fietsen of scooters.

Scoofie verkoopt o.a. de top fietsenmerken Trek, Flyer, Kalkhoff, Cortina, Riese und Muller, Victoria en Qwic. Stuk voor stuk specialisten op het gebied van elektrische fietsen en winnaars van alle vooraanstaande tests zoals de Telegraaf e-bike test Plus Magazine en de e-bike van het jaar! Maar ook voor onderhoud, reparatie en het leasen van fietsen of scooters kunt u bij hen terecht.

Francois Broermann, mede-eigenaar van Scoofie, kwam vroeger vaak bij RBC. "In eerste instantie op De Luiten, toen we autosponsor van RBC waren met het familiebedrijf, en daarna in het huidige stadion waar ik als supporter en ondernemer mooie tijden heb beleefd. Ik vind het mooi dat het netwerk weer aan het groeien is en sluit me daar graag bij aan."