Nieuwe sponsor voor RBC

07-04-2021

 

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Lenaers Makelaardij uit Roosendaal zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Ook Lenaers Makelaardij komt weer naar huis. Met de terugkeer van het Roosendaalse makelaarskantoor als sponsor geeft Lenaers Makelaardij een duidelijk signaal af dat het graag wil meewerken aan de positieve ontwikkeling van RBC. Welkom bij het RBC Netwerk!

Al ruim 35 jaar is Lenaers Makelaardij gespecialiseerd in verkoop, verhuur, taxaties, beleggingen en meer. Zij hebben alle specialistische kennis in huis op het gebied van zowel bedrijfsmatig als particulier vastgoed. U kunt de verhuur of verkoop van uw vastgoed met een gerust hart overlaten aan Lenaers Makelaardij, een erkend en vertrouwd NVM-kantoor.

Frank Lenaers is een RMT-gecertificeerd makelaar en geregistreerd in het VastgoedCert en kent de lokale markt (West-Brabant) door en door. Lenaers Makelaardij is aangesloten bij de NVM en ze werken volgens deze richtlijnen en erecode. 

Met een zeer enthousiast, gedreven en deskundig team bedienen zij de lokale en regionale markt! De diensten van Lenaers Makelaardij omvatten onder meer:
- verhuur en/of verkoop van bedrijfsruimten;
- woning verhuur en/of verkoop;
- taxaties (bedrijfsmatig/fiscaal);
- advies in vastgoedbeleggingen;

Leanaers Makelaardij is gevestigd in Roosendaal, Nispensestraat 9 en te bereiken via 0165-520304, info@lenaers.nl of een bezoek aan www.lenaers.nl.

Dankzij sponsoring kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voort zetten. RBC is haar sponsoren daar zeer dankbaar voor. Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.